Dakgoten blad vrij maken

Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze.. Laat daarom frequent uw dakgoot reinigen. Zo voorkomt u de kans op lekkage en andere gebreken aan de dakgoot.

waarom?

Created with Sketch.

De dakgoot blad vrij maken doet u om schade aan uw woning te voorkomen. Wanneer de dakgoot te vol raakt met blad en vuil zullen de afvoeren verstopt raken. Het regenwater zoekt een andere weg, deze weg eindigt vaak in uw woning.

Wanneer?

Created with Sketch.

Met vorst kunnen de dakgoten uiteraard niet worden gereinigd. Ook met een flinke laag water in de dakgoot zal deze niet volledig blad vrij kunnen worden gemaakt.
En toch wilt iedereen in de herfst/winter de goten laten doen.. na de bladval. Dit kunt u gemakkelijk oplossen door niet te wachten tot het laatste moment. Wanneer de goot frequent geleegd wordt kan dit makkelijk uitgesteld worden naar de drogere maanden.

Hoe vaak?

Created with Sketch.

Wacht vooral niet tot het laatste moment. De frequentie van het reinigen van de dakgoten is afhankelijk van de volgende omstandigheden.

  • De hoogte van uw woning
  • De breedte van uw dakgoot
  • Hoe boomrijk is de omgeving
  • Hoeveel afvoeren zijn er gemonteerd


Waar de een dus genoeg heeft aan 1 keer per jaar, zullen andere 4 keer per jaar het blad moeten verwijderen uit de goot.

Bepalen van het tarief?

Created with Sketch.
  • Achterstallig onderhoud (veel vuil/blad in goten)
  • Diepliggende pannen
  • Moeilijk bereikbare goot

0251-250723

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op!

veiligheid & voorwaarde

Tot 7 meter kunnen wij de goot reinigen met een ladder. Wanneer uw goot grenst aan een serre reinigen wij de goot niet. Wij voeren alleen werkzaamheden uit op een door ons veilig gekeurde situatie.

De kosten voor het leeg halen van de dakgoten rekenen wij €4,50 per stekkende meter.
Dit is inclusief btw en manuren, voorrij kosten.
Mocht er spraken zijn van achterstallig onderhoud, diepliggende pannen of een (moeilijk) bereikbare goot hanteren wij een dubbel tarief (€9,- pm)

Ons starttarief is €55.- , dit houd in dat wanneer het aantal meters minder is dan 9 meter, wij alsnog het tarief van €55.- hanteren. Uiteraard komt hiet verder niets meer bij.